Nosaltres

Sobre nosaltres

QUI SOM

Som un petit estudi de disseny multidisciplinar que opera a Banyoles des del 2012. Neix com a un simple medi de propagació d’idees inspiradores. Del diàleg entre disseny gràfic i disseny industrial descobrim nous objectius i els convertim en projecte amb la intenció de desafiar allò que és convencional a través de la imaginació. La base del nostre treball és la implicació. La gran satisfacció és sorprendre’ns amb el resultat.


Quim Roqué
www.quimroque.com

Nascut a Sant Feliu de Guíxols i titulat com a dissenyador de producte, amb una àmplia experiència en espais, arts plàstiques, materials i processos de fabricació.
“M’encanta experimentar i em considero nou explorador de les fronteres entre art, artesania i disseny.”


Anna Pigem
www.annapigem.com

Nascuda a Banyoles i titulada com a dissenyadora gràfica, digital i artista multimèdia amb una extensa trajectòria en el disseny gràfic i en el disseny de pàgines web.
“Em repto a millorar constantment, plantejo totes les possibilitats per tal d’obtenir els millors resultats i acabats.”

QUÈ FEM

A Quimana dissenyem apassionadament amb el cap i el cor. Ens dediquem al disseny de producte i al disseny gràfic. Ens encanta el món de les idees, millorar productes i detectar oportunitats. Darrerament hem optat per l’autoproducció d’algunes peces de manera que les produïm i les comercialitzem nosaltres mateixos de la manera més sostenible possible.

 

A ON

Producció local des del Pla de l’Estany. Ens sentim molt bé treballant amb els nostres proveïdors que són els nostres veïns. Aquesta proximitat i contacte humà trobem que és imprescindible per optimitzar i aconseguir els millors resultats.

RECONEIXEMENTS

  • Voilà 2012. Finalista amb el producte Rita.
  • Voilà 2012. Finalista amb el projecte Cop de Pany.
  • Delta 2013. Selecció i finalista amb el producte Rita.
  • Laus 2013. Bronze amb el naming Quimana.